Wij zoeken een

Junior Office Manager /
Management Assistent

Terwijl jij een slok neemt van je vers getapte bonenkoffie, rinkelt de telefoon. Je neemt hem vriendelijk op en vraagt waarmee je van dienst kan zijn. Je hebt een klant aan de lijn die graag een livestream wil regelen voor een uitvaart. Je kijkt in de planning of er die dag voldoende streamers beschikbaar zijn, en noteert vervolgens alle gegevens nauwkeurig. De uitvaartondernemer bedankt je vriendelijk dat het weer zo snel en goed geregeld is, en jij hebt een voldane glimlach om je mond. Na het ophangen kijk je naar de planning voor de komende week, en na wat puzzelen heb je de meest efficiënte planning bedacht. Terwijl je collega net binnenkomt met verse broodjes voor de lunch, stuur je nog even snel een appje naar de streamers met alle informatie voor de livestreams, zodat zij volgende week goed voorbereid op weg kunnen. Na de lunch kijk je in de mailbox en zie je een aanvraag binnenkomen voor het livestreamen van een bruiloft. Je beantwoord de mail vriendelijk, en vraagt uit wat de wensen zijn van de klant en stuurt de opties door. De klant wil graag een uitgebreide livestream en ondersteuning van beeld en geluid. Hiervoor heb je een AV-specialist nodig. Je neemt contact op met de AV-specialisten of deze de desbetreffende dag beschikbaar zouden zijn. Een bruiloft streamen, daar worden onze AV-specialisten altijd blij van, en het duurt dan ook niet lang voordat je de planning rond hebt. Je bevestigd de boeking naar de klant, en stuurt alle informatie door naar de AV-specialist. Voilá, alweer geregeld! Het einde van de middag nadert; Je wilt nog een kopje koffie tappen, maar ziet dat de bonen bijna op zijn. Je krabbelt: 'koffiebonen bestellen' op je to-do list, waarna de telefoon opnieuw rinkelt. Je neemt op, en het blijkt een aanvraag te zijn voor het installeren van een livestream-oplossing in een kerk. Je noteert de gegevens van de klant, en geeft aan dat je collega contact op zal nemen met de klant om alle (technische) mogelijkheden door te spreken. Je gaat achterover zitten, en beseft: bijna weekend! Je hoort het gelach en gebabbel van je collega's al, en sluit je voldaan aan bij de vrijdag-middag borrel.

Elbert Overduin

Eigenaar

WerkzaamhedenHoe je dag eruit ziet

Als Junior Office Manager / Management Assistent ben je een enorm belangrijk spin in het web. Jij zorgt er namelijk voor dat het bedrijf optimaal functioneert. Je bent hét aanspreekpunt van ons bedrijf en zorgt ervoor dat de planning soepel verloopt en stemt deze af met de klanten, de streamers, de monteurs of AV-specialisten. 

Als Junior Office Manager / Manager Assistent bij Swype heb je het volgende takenpakket:

 • – Inplannen van boekingen (livestreams / installaties)
 • – Inplannen van livestreamers, AV-specialisten en monteurs
 • – Inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, post)
 • – Facilitaire dienstverlening (zoals het beheren van voorraden en het zorgdragen voor een prettige en opgeruimde werkomgeving)
 • – Zorgdragen voor een kwalitatieve service-gerichte dienstverlening van A tot Z
Wij zijn allemaal ambassadeur van het bedrijf. Binnen onze functie doen we alles om elke dag onze klanten te verassen met die glimlach of net dat beetje extra service. 

Wie bij Swype werktwil nooit meer weg

Als je bij Swype wil je nooit weer weg. Waarom? Hierom:

 • Je krijgt een team van collega’s die voor elkaar door het vuur gaan.
 • We kiezen ook onze klanten zorgvuldig uit. Daarom hebben we alleen maar ‘leuke klanten’
 • Je krijgt elke maand een leuk bedrag op je rekening.
 • Swype groeit hard . Hierdoor is er ook voor jou ruimte om door te groeien.

Pas jij bij ons bedrijf?

Wat wij bieden

 • Afwisselend werk
 • Prima salaris
 • 25 vrije dagen (bij een 40-urige werkweek)
 • Mogelijkheid tot vast contract

Functie-eisenWat breng je mee?

Een afgeronde MBO en werkervaring is gewenst maar belangrijker nog is jouw mentaliteit. Als je hard en nauwkeurig werkt komen we graag met je in contact.

 • MBO niveau 4 / HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Goede (schriftelijke) beheersing van de Nederlandse taal
Solliciteren

Welkom bij de club :-)

Laat hier je gegevens achter, we nemen z.s.m. contact met je op.

Contactgegevens