Interactieve vergadering

''Een interactieve vergadering is een online livestream via bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams waarbij een aantal personen (vaak het bestuur) op locatie is en het grote deel online thuis. Waarbij de voorzitter de vergadering leidt en de mensen thuis de kans hebben om live te reageren met vragen, live inbellen of live meestemmen. ''

Live webinar

Tijdens een live webinar ben je in een professionele studio live in gesprek met andere personen via Zoom of Microsoft Teams.
Wanneer kies je voor een live webinar:
- Als je een cursus/training wilt geven in een professionele omgeving en de techniek wilt uitbesteden.

Hybride evenement

Tegenwoordig is deze vorm van streamen niet meer weg te denken, een (grote groep) genodigden is op locatie en een professionele streampartij is aanwezig om het evenement te streamen voor de mensen thuis. Kortom een groot evenement op locatie met de mogelijkheid om te huis mee te kijken.

Livestream platform

Vanuit Swype bieden wij ons eigen streamingplatform aan. Aansluiten in zeer eenvoudig en binnen 5 minuten geregeld.
Enkele voordelen:
- Onbeperkt aantal kijkers
- Hoge kwaliteit streamen (Full HD)
- Beveiligd streamen op je eigen website (of bij ons)
- Onbeperkt support
- Streamen achter beveilingscode
- Geen reclame

Livestream in studio

Een livestream in een studio biedt veel mogelijkheden. De ruimte is helemaal ingericht voor optimaal licht en geluid waardoor je relatief snel live kunt met je programma. Wanneer kies je voor een studio livestream:
- Als je snel of tegen een scherp tarief een stream wilt regelen.

Vaste livestream camera oplossing

Zeker in tijden van corona, is het aantal vaste oplossingen niet meer weg te denken uit samenkomst gebouwen. Denk aan uitvaart locaties of kerken. Inmiddels hebben we meer dan 50 locaties aangesloten en bieden wij tal van mogelijkheden om met een vaste livestream camera oplossing te livestreamen.

Bruiloft stream op locatie

Voor veel bruiloften is het niet altijd mogelijk om iedereen op de locatie van de ceremonie te laten komen. We hebben inmiddels bijna 200 bruiloften gestreamd en daarmee ruime ervaring om elke online genodigde gast te voorzien van een prachtige livestream.

Uitvaart livestream

Uitvaarten laten livestreamen is mogelijk via onze afdeling uitvaartmetbeeld.nl
Contactgegevens